Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Můza je úžasná i prevít, který se nedostaví na písknutí. Stejně tak je to s básničkami. Mám rozepsaných pár českých textu na zahraniční písničky (většinou od ukulelistů), které se mi moc líbily a...a dokončit je i při slibném začátku je jaksi problém. Ale podle posledních konstelací to časem dám! Fin je jednička!

0 0
možnosti
Foto

Já se taky vždy těším na blog z normálního života, protože politiky, špatných zpráv a kritiky je všude tolik, že tady si chci odpočinout a ověřit si, že svět je ještě stále hezké místo k životu..A vy Zuzko jste jedna z těch blogerů, kteří vždy potěší..

1 0
možnosti
Foto

Já se od "aktuálních" problémů snažím utéct k fotopříběhům, ale je to dost pracné vybrat alespoň trochu ucházející fotky. Navíc nejsem až tak skvělý fotograf... Múza mne v poslední době nechává na holičkách a taky nemám vůbec čas... Snad časem. Takže chápu tvůj povzdech. Nevzdávej to, ráda tě čtu.

0 0
možnosti
Foto

Já se snažím od " aktuálních," problémů utíkat k fotopříběhům, ale je dost pracné vybrat nějaké aspoň trochu ucházející fotky, navíc nejsem až tak skvělý fotograf... Múza mne v poslední době nechává na holičkách a navíc vůbec nemám čas... Snad časem. Chápu tvůj povzdech, nevzdávej to. Ráda tě čtu.

0 0
možnosti
Foto

Zuzko, máme to velmi podobně. Já ten blog už ani neotviram denně. No moje chyba, nevšimnu si hned pak těch prima výjimek.

1 0
možnosti
Foto

Mne už nějak múza přestala líbat úplně.

0 0
možnosti

Finnovi ale jistojistě není jedno s kým žije on. Takže ho pozdravujte a vyřiďte mu, že mu to nesmírně sluší.

1 0
možnosti
Foto

Mám to podobně. Fajn blog Zuzko a Fin je boží.

1 0
možnosti
Foto

Rozumím ti.

Ale naštěstí tu máme Viléma,Jitku a ještě pár dalších, kvůli kterým sem ještě stojí za to chodit.

5 0
možnosti
Foto

J72a96n 87Š69i51k

5. 10. 2023 20:13

Udržet si kreativitu na nějaké solidní úrovni je dnes těžké, protože autoři jsou zaplevelení spoustou informací, které nepotřebují. Tomu se nikdo neubrání, i když nemá doma televizi a nečte zprávy, bohatě to dokáže jeho okolí. Taky když něco napíšete nebo dáte na blog, zůstane to sice na Internetu navždy, ale sebelepší a sebekrásnější věci jsou druhý den jako včerejší noviny. To jest pomačkané a zahozené v koši. Kdo píše jen o politice, je na tom ještě hůř, protože do těch novin za týden nikdo nenakoukne. Takže jestli Vám to pomůže, nejste v tom sama Mějte se a hezký den

1 0
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 33,06
  • Průměrná čtenost 1261x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik