Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Moje maminka taky slavila svátek 2.2. Marie.

0 0
možnosti

Všechno nejlepší do dalšího blogování, maminka byla fešanda a je vidět, jak moc jste se měly rády. Zdravím. VVV

2 0
možnosti
Foto

R^karma za sdílení hezkých vzpomínek a gratulace k dvoustému blogu:-)

1 0
možnosti
JZ

Na rodil od Vas blogerko jsem pouze Zajicek, ale nejak se mne nechce verit, ze maminka Vasi maminky pracovala v Perle. To jsou ty generacne podminene pouzivane nazvy firem a obchodu. Pametnici 70. az 80. let pouzivaji uz lidove demokraticke a socialisticke nazvy, kdezto moje generace - predvalecna a valecna, stale jeste pouziva puvodni nazvy firem a obchodu - pokud prezily do dnesni doby. My stale chodime kupovat boty k Batovi, i kdyz po znarodneni to byl Jas a pozdeji Obuv, potraviny k Dolezilovi, pozdeji Pramen a Potraviny, obleceni k Blahakovi, pozdeji Tep a Odevy, a lide jeste nedavno pracovali v mezitim zbourane Standartce, tovarne na boty, pozdeji zaclenene do Batovi znarodneneho Svitu n.p., a je i mozne, ze lide v Chomutove stale jeste pracuji v Manesmance (drive nemecky Mannesmann, po valce Valcovny trub a zeleza n.p.).

0 0
možnosti
Foto

Možná máte pravdu - když jsem jezdila k babičce, už v ní nepracovala, byla v důchodu, ale jestli se ta továrna jmenovala za první republiky jinak, to nevím. V mé paměti je to Perla.

0 0
možnosti
Foto

Jo a gratulace mohutná k dvoustovce!!!V!! Jen tak dál...

2 0
možnosti
Foto

Moc hezká vzpomínka a ať se ti i nadále dobře píše.VR^

1 0
možnosti
Foto

R^Jé, moje babička taky měla svátek na Hromnice. A teta, která po ní dostala rodinné jméno, zas jindy, což mě mátlo ještě víc.:-)

1 0
možnosti
Foto

Dostala jsem vyčiněno od mého přítele pana Kouřila - blogera z lidovek, -cituji: Ty neznabohu! 2. února je jeden z největších mariánských svátků: Očišťování blahoslavené Marie. (šestineděli od narození Pána) Teprve značně později se ujalo jméno Hromnice.

No jo, jsem neznaboh.

1 0
možnosti
Foto

Zuzko, my jsme měli stovku loni, právě dnes je dvacáté výročí úmrtí. K té tvé dvoustovce přeji mnoho inspirace a elánu;-)R^

0 0
možnosti
Foto

Jitko, dík, mám dojem, že jsi moje rodiče znala, že jo?

0 0
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 33,06
  • Průměrná čtenost 1261x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik