Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Zuzano, i já přeji příjemný pobyt, hodně slunce a vůbec pohody, aby ste dostali "náplast na ránu" (severské řečení) za ty patálie, co ste si museli užívat.:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak pěknou dovču a těším se na report. To špatné už jste si vybrali.:-)

1 0
možnosti
ND

Přeji krásnou dovolenou, to vám vynahradí trápení s cestovkou...

1 0
možnosti
Foto

Zuzi, přesně tohle je styl Invie. Honza popsal již níže. Již nikdy více s Invií. Bohužel.8-oMějte se tam krásně a hlavně si pěkně užijte všeho co vás bude bavit.;-)

1 0
možnosti
JS

Vdržím pěsti pro štěstí, Zuzi a fajn dovolenou přeju R^

1 0
možnosti
Foto

Tak držím palce,at peníze dorazí ještě letos;-) A uzijte si dovolenou. My už přes cestovky nee,na bookingu si zařídíme ubytko a letenky jinde,a vyjde to levněji...;-)

1 0
možnosti
Foto

Přeju šťastnou cestu a hlavně štěstí po šťastném návratu peněz...R^;-)V

2 0
možnosti
Foto

R^Zuzi, Invia nám letos udělala něco podobného. Zrušila zájezd s tím, že peníze pošlou bůhvíkdy (samozřejmě v zákonné lhůtě), ale my museli narychlo objednat něco jiného kvůli Sonině dovolené, protože s ní už nemohla hnout. Nakonec jsme jeli do Walesu a bylo to bezva. Tak si též s panem Zajícem užij krásnou dovolenou, budu se těšit, až budeš pak referovat:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 429
  • Celková karma 27,97
  • Průměrná čtenost 1258x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik