Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tjo! Hlavně, že je produkční... :-) Zdraví Tě i Ivana - taky zírala. Obě chválíme Ostražitého zajíce! :-)R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Šárko, zdravím vás holky obě. No, ono to kopírování je asi mnohem častější, než bychom mysleli. Například jsem tenhle týden odhalila zde na blogu okopírovaný kus článku i s fotkama mé kamarádky Nadi u jisté místní blogerky...no už ho stáhla. Tedy ta jistá místní bloggerka... dám si na ni pozor, na filutu!

0 0
možnosti
ZS

V době, kdy se tady na iDnesu soutěžilo o půlmaraton v SF běžeckými články, si otevřu blog o běhání a čtu. "Co to? Nějaká mně známá slova..." podivím se a vlezu do svého blogu a na Běžeckou školu. Jedna krasavice zkopírovala mé dva články, udělala z nich jeden, čímž ještě ke všemu zazdila pointu, a vydávala to za své... Pikantní na tom bylo, že ji znám, je z našeho města a společně závodíme (tedy nezávodíme - je věku mých dětí a vidím ji jen na startu, pak mi zdrhne!).

Jo a když jsem se z toho San Francisca vrátila, tak se mě s bezelstným pohledem zeptala: "A jak jste do toho SF jela? Autobusem?" ...tím se mi vše vysvětlilo ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

No a jak jste teda jela? ;-)

2 0
možnosti
Foto

Udělala jsi dobrej skutek, Zuzi. Tohle se stalo mému muži, že napsal velmi dobrý článek, který si lidé sdíleli přes maily atd., ovšem nějaký vykuk si založil tady na IDnes blog, celý článek zkopíroval a dokonce se dostal i na titulku (chápu, že v takovém množství článků se nedá poznat, je-li obšlehnutý či nikoliv). Můj muž mu napsal pár řádků, kupodivu neagresivních - aby autor přestal uveřejňovat zkopírované články, a začal psát sám za sebe a zažil ten autorský adrenalin... mám pocit, že pán si pak ten svůj celý blog zrušil... asi ho přestalo kopírování bavit (tohle je ten původní článek: http://kucik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=69689

0 0
možnosti
Foto

No to je nehoráznost, bohužel mě to v dnešní společnosti nepřekvapuje. Smutné.

Zuzko, tak hezké svátky a už raději nic nečtěte;-);-D

0 0
možnosti
Foto

Jste si teda dovolila dost... rušit takhle pohodu vánoc neotesanci. ;-)

0 0
možnosti
Foto

žejo..stydím se! Jen nevím, jestli za sebe nebo za tu produkční.

0 0
možnosti
VI

V63l90a67s57t42a 45I30l38e69k

19. 12. 2016 20:53

Jen do ní do potvory! Na Zuzanku nám sahat, to tak. U jejích příběhů.....a i u vašich....se mi vždy zlepší nálada a pobavím se, i když mi třeba do smíchu není. Děkuju vám oběma, že jste:-)

1 0
možnosti
Foto

Jééé, to je hezký...já taky děkuju...

0 0
možnosti
Foto

Díky za zastání, Zuzi. Zpočátku jsem měla tendence korigovat, kde se moje texty pohybují, ale pak mi jednak došla energie a pak mi taky došlo, že je to vlastně nemožné. Takže přesně jak píšeš - beru to jako plus, rozhodla jsem se, že mi to bude lichotit a je mi líp.

Ovšem to, jakým způsobem se s tebou paní bavila, vypovídá hlavně o ní...

1 0
možnosti

... a ja ji mam rad i odhalenou .-)

Kdyby to slo, poslal bych Ostrazitemu zajici mrkev odmenou .-)

1 0
možnosti
Foto

Michale, jedině se škrabkou pro leváky!;-)

0 0
možnosti
ZH

Že ta korespondence bude k ničemu, vás mohlo napadnout, když jste viděla popis.

:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 33,06
  • Průměrná čtenost 1261x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik