Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Jinak velký klobouk dolů za "hej něco jsem podělala, omlouvám se a nezlobte se".

To se dnes vidí tak málo, až má člověk pocit, že žije v perfekcionistickém světě...

Koneckonců neumí to ani hlava státu, tak je pak logické, že to přebírá i prostý lid.

Zkrátka klobouček a je třeba si uvědomit, že chybuje každý, to není nic, za co by se měl člověk stydět.

5 0
možnosti
Foto

Já nemám problém se omluvit, když se spletu, ale dík:-)

0 0
možnosti
DV

D28a77v13i15d 13V35l11k

23. 10. 2020 15:50

To nic. Jsi slušný člověk a tak nemůžeš úplně chápat pohnutky gaunerů.

10 0
možnosti
Foto

Jo, teď jsi to přesně pojmenoval.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, Zuzano, chápu Vás, nicméně mně zase nějaký někde vzadu zasunutý instinktivní hlásek šeptá, abych s hodnocením té aféry ještě počkal... Nic se nejí tak horké, jak se uvaří a když si uvědomím, KDO hlavně nyní nad údajným, zatím píšu - údajným, pokleskem pana Prymuly a Faltýnka, jásá a bouří se... Jinými slovy řečeno, nikdo z nás neví, jak to tam v tom domečku skutečně bylo, o co tam šlo, takže si říkám - opatrně v tom našlapování mezi pukavci a sklem... ;-)

4 3
možnosti
VS

Tak hlavně si říkám co bylo tak nesmírně akutní a hlavně "neveřejné", že bylo nutno se kvůli tomu scházet v noci v hospodě...

Taky si říkám, že blesk ho asi nešmíruje 24/7, takže někdo jim zřejmě dal echo...

Ve vzduchu létají miliardy za případné plošné testování a to už je poměrně slušná sumička na to, vyšoupnout někoho ze sedla a participovat sám...

Když do toho připočtu data, která pomalu začínáme mít (skutečnou smrtnost toho viru, důvody obsazenosti nemocnic a nedostatku personálu atd.), tak mi čím dál tím víc vychází, že než o "bezpečnost obyvatel" jde spíš o brutální byznys...

Močí nám na hlavy a už se to ani neobtěžují vydávat za déšť...

10 0
možnosti
Foto

Já jsem si dovolil u toho minulého článku zareagovat dovolím si i dnes, protože já jsem Prymulovi nikdy nevěřil... https://jiriberanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=759536

3 0
možnosti
Foto

J65a92n35a 64M20a61j38o94v38á

23. 10. 2020 15:30

Zuzi, předchozí článek jsem nečetla, tvořím si jakés-takés informační bezpečí. Tak mám jen odhad a kontext z tohoto článku. Prymula zaujal řadu lidí (mne fakt ne, skřípu zubama jen ho vidím, ale to není jediný) tou jednoznačně zaměřenou energií. Zapůsobil, dodal pocit, že ví, kudy je žádoucí jít do bezpečnějších časů.

A jinak...jo, roušku, ruce, rozestupy. A hlavně radost, rozum a rulandské.... hlavně pohodu, jo?

3 0
možnosti
Foto

Jo, Jani, ta poslední věta mi mluví z duše :-)

0 0
možnosti
Foto

Buďte ráda, že jste si ho nevzala. A zkuste zapátrat, kolikrát v životě jste už podobné mylné rozhodnutí ráčila učinit.

Obrácení Ferdyše Pištory či přerod Šavla na Pavla jsou jen pohádkové příběhy. ;-D

0 1
možnosti
Foto

Pravil vždy neomylný pan Dvořák...:-)

0 1
možnosti
JS

Jste příliš emotivní a upřímná. Neunáhlujte se se sebekritikou.

2 0
možnosti
Foto

Nojo, to jsou moje slabé stránky, ale co nadělám. Je to furt lepší, než být prolhanej gauner:-)

3 0
možnosti
EH

Proč si lidi myslí, že když se zřeknou představitelů státu (není to můj prezident, premiér, vláda apod.), tak jsou hned lepšími lidmi? Chodili by snad kanály, kdyby vládli ti, které volili? Nevěřím.

Byl by lepší ministr zdravotnictví Feri nebo VK mladší? V koronavirové krizi těžko. Byl by lepší Pirk nebo Šmucler? Mám pocit, že je jedno, kdo tam je, v dané situaci je to nenáviděná postava, která lidem bere jejich svobody. Takže teď oslavíme pád Prymuly, abychom mohli od pondělí nenávidět nové jméno. (nebo spíš Zemana, protože ten se za své oblíbence bije jako lev)

2 5
možnosti
MV

aktualne to opravdu neni o zadnem "byl by", ale o "je", pani Chasnikova

3 1
možnosti
Foto

Dělat si názor na politika na základě jednoho proslovu, navíc dopředu napsaného, velebit a záhy zatracovat (nebo naopak), to umíme hlavně my ženy. Nedávno Rebeca vychválila Prymulu, zatratila Babiše. Dneska Kateřina K. vychválila Babiše, zase jen kvůli pár jeho větám, zítra bude pro ni ten nejhorší. A další paní, jméno si teď nevzpomenu, viní Prymulu z celého toho svrabu, co tu teď máme. Ale budiž jí ke cti, že si to, pravděpodobně, myslí delší dobu, nejen chvíli po vyslechnutí nějakého projevu anebo přečtení nějaké zprávy z bulváru.

5 0
možnosti
EH

Jenže podle čeho si chcete udělat názor na lidi z médií? Většina lidí zaměňuje mediální obraz a skutečného člověka. Prymula není ani zachránce národa ani reinkarnace Hitlera, ale něco mezi. Navíc všichni politici lžou, protože pravdu volič taky nesnese.

1 0
možnosti
ZZ

Zuzko, mě to připadá,že si vzpomněl na svoje léta co by záklaďák na vojně. Prostě šel přes plot na pivo. I mě to někdy chybí.

1 0
možnosti
Foto

Jenže zapomněl, že je ministrem zdravotnictví a že jestli něco potřebujeme, tak je to dobrý příklad. V létě jel Babiš na Krétu a nám doporučoval zůstat doma. Proto jsem doufala, že Prymula coby voják bude mít disciplínu vůči nám všem. Nemá....

0 0
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 33,06
  • Průměrná čtenost 1261x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik