Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prymulovi jde predevsim o prachy. Dokazal to v minulosti nekolikrat. Projev mu napsal Prchal (coz je obecne na povazenou, ze ministrovi pise projev nekdo, kdo s ministerstvem oficialne nespolupracuje). Nevim, jak je dobry epidemiolog, protoze v tomto oboru nikdy moc nepracoval, ale jeho obchodni vysledky (zvlast v dobe, kdy mela firmu jeho dcera) jsou znamenite... Jen nevim, jestli to staci.

5 1
možnosti
Foto

Prymulu jsem nikdy nestudovala, problém je, že nám vládne banda nejhoršího kalibru, tak proč by zrovna Prymlula měl být světec... můj článek je ale o něčem jiném.

1 0
možnosti
Foto

Jestli jste mu odpustila prověrku, tak buď nevíte o co jde, nebo jste do něj zamilovaná. Než řeknete Švejk, tak si ten román pořádně pozorně přečtěte. Teď máte čas.

9 0
možnosti
Foto

hmmm... Švejka jsem četla, a prověrku neřeším jen v době covidu, Vy si přečtěte pozorně, co jsem napsala. A napsat, že jsem do plukovníka zamilovaná, jen proto, že momentálně neřeším jeho prověrku...no, tomu se můžu jen smát;-D

4 0
možnosti

Tohle je jedna z výhod nemít televizi. Čtete kdo co řekl a pak člověk není ovlivněn něčím charismatem. Plukovník možná mluvil jasně, srozumitelně a věcně. Ale já hodnotím jeho činy a slova, ne vystupování. Tudíž u mě špatné.

8 1
možnosti
Foto

Charisma plukovník pro mě nemá. Že mluvil na rozdíl od Bureše srozumitelně, na tom se snad shodneme, a jestli dobře nebo špatně, to je věc názoru každého z nás, důležité je, jak se vyrovnáme s nastalou covidovou katastrofou.

1 0
možnosti
MK

Mě Prymula nepřesvědčil ani trochu. Když jeho názory srovnám s jeho názory na prasečí chřipku v roce 2009, je to názorový veletoč o 180 stupňů. Lhal tehdy nebo lže dnes? Když jako indicii použiji informaci o tom, že tenkrát ještě neměl firmu na zdravotní materiál, mám celkem jasno.

Odkaz na jeho tehdejší vyjádření je zde

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/lide-skupovali-rousky-ty-ale-pred-chripkou-neochrani-tvrdi-odbornici.A090509_123125_domaci_anv

Najdou se tam i jiná, dnes známá jména.

7 2
možnosti
Foto

Proč, proboha, srovnáváte to, co řekl před 11 lety? Nemyslíte, že za tu dobu se posunula věda i třeba jeho znalosti? Vy také slepě trváte na všem, co jste říkala před 11 lety?

3 0
možnosti
BH

Parta bude vysmátá a rozchodit to bude muset daňový poplatník!

6 0
možnosti
BH

Pro Pavla Dvořáka rozchození.

0 0
možnosti
PV

A kdo jsou vlastně ti Švejkové, plnící sebepitomější rozkaz do puntíku?

4 0
možnosti
Foto

Normální člověk nemá problém dodržet nějaká opatření. Ale musejí mít hlavu a patu. A musejí být založena na skutečně solidní analýze situace. A tato analýza chybí! A pod tímto zorným úhlem normálnímu člověku musí nutně vytanout názor, že asi některá opatření jsou zbytečná a jiná málo účinná.

Zatím to vypadá, že se ONO zapomnělo na skupinu obyvatel, která je opravdu v nebezpečí - lidé s vážnými zdravotními problémy. U nich virus s velkou pravděpodobností chorobu zhorší a oslabený organismus už nemá sílu viróze vzdorovat.

A tohle ve statistikách nenajdeme - kolik lidí opravdu vážně onemocnělo jen na samotný virus, přičemž byli jinak zcela zdraví, neměli nadváhu a pod.

21 0
možnosti
JS

V případě zaplnění kapacity nemocnic to bude jedno. Hospitalizace se týkají i jinak poměrně bezproblémových lidí a jejich případy nejsou počítány jako těžké, ale pokud by neměly přístup k potřebné péči, mohou se do těžkého stavu rychle dostat. Navíc to pak nebude jen koronavirus, s nímž se možná nedostanete tak rychle k péči, jakou potřebujete, i když se budou pracoviště snažit držet dostatek volných neinfekčních lůžek např. pro poúrazové stavy a neodkladné operace.

0 0
možnosti
JP

J23a97n 82P26a66v29l91í65k

15. 10. 2020 18:44

K tomu, abych neohrozil sebe a ostatní plukovníka nepotřebuji, a už vůbec nepotřebuji sledovat komedii v TV z dílny M. Prchala. On (s. plukovník) je hlavní cenzor potřebných informací, které marně vyžadovala odborná i laická veřejnost a ten, kdo hasí požár, který založil, si pochopení nezaslouží, zvlášť když je to jenom opět PR akce. Mě naopak těší, že ne všichni nalítnou na takovou nedůstojnou komedii.

11 3
možnosti
ČP

Vám to úrovně nevěřím.

1 1
možnosti
ČP

Oprava: Vám to zrovna nevěřím.

1 1
možnosti
  • Počet článků 431
  • Celková karma 30,18
  • Průměrná čtenost 1253x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik