Diskuse

Můj boj s okupanty a cizáckými hordami

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teda - vlnitá lepenka - to by mně v životě nenapadlo. Díky za tip Zuzanko, díky. Taky s nimi občas válčím. Moc zdravím. V

0 0
možnosti
MV

zkus se povznést nad moly a ...nech Zajice zit!

0 0
možnosti
PB

A pak, že holky nemaj smysl pro humor.

1 0
možnosti
Foto

Moly jsem "chytla" hned v prvním roce po vylétnutí z rodného hnízda. Dobře mi tak, spoustu let jsem se smála fanatickému přesýpání všeho pro vícenohé potvory poživatelného do pevně těsnících obalů. A nezabránilo tomu ani následné líčení kukel ve vazbách kuchařských knih!

0 0
možnosti
Foto

Tak to už pak jedině dát panu Zajíci ultimátum: buď já nebo ta stará piksla!:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Likvidace pana Zajíce je krajní řešení /tedy možné, ale opravdu jako poslední/. Chápu, že bilaterální rozhovory ohledně krabic naprosto nepotřebného /v případě pana Zajíce přesně opačně, pozn.autora - muže/, by nejspíše neuspěly, neboť bys byla zavalena spoustou faktů, jak je vše potřebné a jak se to může hodit. Zbývá ono ženské a pokoutné - tedy vyčkat bezpečné vzdálenosti pana Zajíce od domova a POSTUPNÉ se jich zbavovat do příslušných kontejnerů. Současně nácvik před zrcadlem nechápavého obličeje v případě dotazu, kam zmizela některá z krabic. Náhlé zmizení většího počtu krabic by vzbudilo podezření, že pácháš zločin.

Za tuto radu prosím o poukázání příslušné částky na moje konto.

R^

2 0
možnosti
Foto

Tomáši, tohle přesně dělám! je to ale běh na dlouhou trať. A příslušnou částku jsem poslala na konto Kruh bílého bezpečí. Sichr je sichr.

0 0
možnosti
JS

;-)R^ Zuzi, jsi statečná žena :-)

A na ty slimejše je prý dobrý predátor kachna zvaná indický běžec http://www.ireceptar.cz/zvirata/hospodarska-zvirata/kachnu-ktera-sbira-slimaky-si-zamilujete-jak-chovat-indicke-bezce/

0 0
možnosti
Foto

Zuzko, já ti řeknu, nemáš to s panem Zajícem jednoduché. Na druhé straně, oni ti cizáci se do domova dostávají všelijakými cestičkami. Zuzko, přeji pevné nervy R^

0 0
možnosti
Foto

:-)Moli potravní bývají otravní. Jednou se mi také kdesi namnožili a strašně dlouho jsem to místo hledala, dokud se mi po stropě v kuchyni nerozlezla armáda tučných, čerstvě vylíhnutých červů. Pak už bylo jednoduché najít zdroj. Naštěstí jsme v té době měli akvárka s rybičkami, tak jsme v nich tu invazi zkrmili:-).

0 0
možnosti
ND

Krabice vystěhovat natajnacky a pana Zajíce obelhat, že v domku byli zloději, co ve dne v noci chodeji....a zvláště krabice chtějí... :-)

1 0
možnosti