Diskuse

Moje červená lampa

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

Mně to přijde o ničem - mám dojem, že autorka živou prostitutku viděla leda přes sklo výlohy. U nás třeba existuje spousta žen, které toto bezesporu nejstarší řemeslo *) provozují "samy za sebe" a jsou v pohodě. A vybírat si samozřejmě mohou, komu svou službu poskytnou a komu nikoliv. Všichni víme, že to, co je na sexbyznisu děsivé, jsou pasáci, ergo všichni ti, kteří holkám "organizují práci" a vnucují jim do postele i takové "klienty", kteří se dotyčné děvě hnusí. A těchto "lehkoživků" se právě amsterdamský projekt hledí zbavit. Nepotřebujete odbory ani výkazy práce, či jiné pitomosti, kterým se autorka článku křečovitě vysmívá. Jsou prostě mezi námi ženy, které jsou ochotny za jistých podmínek poskytovat sexuální služby (nikoliv "prodávat své tělo" jak zní populární formulace. Prostitutka si vydělává svým tělem podobně jako třeba kadeřnice - jedna zapojuje do práce své ruce, druhá své pohlaví - v tom je celý rozdíl. Jenom nechme ty ženy, ať si podmínky stanoví samy, a chraňme je před pasáky a jinými příživníky. A o to jim v Amsterdamu jde.

*) vysvětlení - sex za úplatu je totiž starší než lidstvo samo - provozují jej i jiné druhy primátů. Pozorován byl například u šimpanzů. zdroj: https://en.wikipedia.org/wiki/Prostitution_among_animals

0 0
možnosti
Foto

R^ten náš českej bordel je opravdu nepřekonatelnejR^skvělý závěr;-D

0 0
možnosti
JJ

Přijde zákazník do domu sexuálních služeb (slovo bordel je politicky nekorektní), podá vedoucí odboru požadovanou sumu, kterou si přečetl na vyvěšeném ceníku, rozhlédne se po místnosti, ukáže na atraktivní blondýnku, a povídá: "Chci tuhle." "Bohužel, tu mít nemůžete," odpoví mu vedoucí, a pokyne osmdesátileté ženě, sedící v rohu. "Tady Ethel má 65 let seniority, a podle odborových pravidel je na řadě ona."

0 0
možnosti
Foto

Komplexní a velice zajímavá úvaha:-)R^

1 0
možnosti
ND

Důkladně jsi to rozebrala, ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

;-D Ještě, že nic nekonzumuju, určitě bych se zalkla. Bordel v bordeluR^

1 0
možnosti
Foto

R^Teda, Zuzi, netušil jsem, že se tak zasměju nad bordelem;-D

1 0
možnosti
Foto

Zuzko, pěkně shrnuto a odzávěrováno ;-D;-D;-D

1 0
možnosti