Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Karma R^

Zamračení lidé - lidé, v kterých jsou mraky.

3 1
možnosti
PM

P72e85t28r 19M37u76n54z93a70r

24. 8. 2016 15:57

"Dřív na sebe byli lidé hodnější";-D

To je fakt k popukání, takové hemzy, třeba že na sebe dřív lidé nezáviděli, když měli všichni stejně. Přitom lidi jsou pořád stejní a závidět je vždycky co.

6 0
možnosti
KT

No jo, byli hodnější a pěkně se sledovali a udávali.

6 3
možnosti
KT

No jo Zuzko, česká slepice do každé rodiny, zaplatila bych jim tříměsíční stáž v KLDR. Pálení dobrého bydla je dost rozšířená nemoc. Přesto, že my jsme nouzí opravdu netrpěli, nevrátila bych to ani na vteřinu.

Jediné co bylo lepší, že jsem byla mladá.

6 2
možnosti
ZB

Karma.Takových remcalu je kolem plno,bohužel lidé si neváží toho co je.Pokud jde o ty modré klukovské trenky,ani ty nebyly k sehnání,k dostání byly jen červené.Pamatuji si konec sedmdesátek jak moje maminka zoufale sháněla modré trenky,které jsme měli přikázáno nosit na tělocvik.Nakonec se jí to podařilo,ovšem s nějakou obuví už to bylo horší,stejně jako další kluci jsem nastupoval na tělák bos.Jediný kdo měl tehdy kvalitní botasky byl syn komunistického lampasáka..

6 2
možnosti
JK

J42a75n 51K65o22z96á74k

24. 8. 2016 15:21

Snažím se těmto debatám vyhnout, protože mi žena, že se bojí mého infarktu.

Nejhorší je srážka s blbcem. Jinak R^

6 0
možnosti
JK

J18a81n 65K95o34z10á87k

24. 8. 2016 15:23

Vypadlo mi slovo, říká.

Omluva, zase mě to rozhodilo.

3 0
možnosti
JE

Každá doba má svoje. Mně bylo za sametové 8 takže nemůžu absolutně posuzovat jak to tady za komančů chodilo.

Ale vidím, kam jsme to za těch skoro 30 let dopracovali.

Pořád se na nás na západě dívají jako na ty méněcenné - budou vykládat jak nám dováží zboží podle naší chuti - z těhle výroků se mi chce blít a ze složení některých výrobků rovněž. Za kvalitu si klidně připlatím a i když to mám na hranice docela daleko, tak občas zajedu do Rakouska, abych si koupila potraviny, které koupím i u nás, ale v mnohem lepší kvalitě - to mi příjde naprosto šílené!!

Velké státy EU mají pořád pocit, že se jim musíme přizpůsobit - V tomhle směru je mi úplně jedno jestli se musím přizpůsobit Rusku (SSSR) nebo Německu (EU) - vím, že jsme tam dobrovolně, ale vstoupili jsme tam z úplně jiných podmínek než jaké jsou dnes!!

Technologie jsou dobrý sluha ale velmi špatný pán a já se obávám, že díky celosvětovému vývoji se našich SVOBOD "DOBROVOLNĚ" zříkáme čím dál víc a víc a za chvíli to tu bude jako za bolševika. A ti nahoře to budou mít díky všem těm technologiím mnohem jednodušší nás kontrolovat, než jaké možnosti měli dříve.

Teoreticky budeme žít ve svobodné zemi a budeme si připadat svobodní, ale o žádnou opravdovou svobodu nepůjde - včera jsem zaslechla v rádiu, že už se vymýšlí jak zase sledovat pohyb osob v rámci "Šengenu", chtějí nám diktovat jaké se budou stavět baráky a spoustu jiných maličkostí, které nás našich svobod naprosto zbavujíRv

5 3
možnosti
VH

Klidně z těch výrobků blejte. Jen nevím, co byste dělala, když byste měla kupovat tehdejší výroby.

Že jsme pořád méněcenní? Ano - pořád jsme nedohnaly ty vyspělé státy (jim totiž ekonomika také roste). Jen se naše životní úroveň (ať tomu kdo věří, nebo ne) zvedla o cca 67 % (to je reálné číslo, nikoliv prstový výcuc).

7 1
možnosti
Foto

R^Jednou mi spolužačka ze základky řekla, že je škoda, že to moc nepamatujeme. A že muselo být fajn mít jistou práci... Podle toho, co vypráví/vyprávěly generace přede mnou, no nevím.

0 0
možnosti
Foto

J92a72n57a 69M47a44j89o22v50á

24. 8. 2016 19:28

Já myslím, že jsi o nic nepřišla.

5 0
možnosti

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/1141395-milion-cechu-balancuje-na-hranici-chudoby

Pro Vaši informaci, jsem ročník 1951 a jsem v důchodu. Za socialismu z mého platu zbylo na cestování, bylo to sice jen NDR, Bulharsko, Rumunsko, nyní jsem ráda, když mi z mého důchodu po zaplacení nájmu zbude 80 Kč na den.

3 9
možnosti
DP

Moji rodiče jsou ročník 33 a 38, kromě bytu ještě zvládají udržovat chalupu na Vysočině, aby měli kam jezdit na léto.

7 1
možnosti
Foto

Zuzano, jednoznačně R^. Tentokrát bez dalšího komentáře, neb jste řekla vše, co se k tomu dá říct.

10 0
možnosti
DP

Nějak je holky nenapadlo, že místo těch Adidasek by si koupily tak akorát Prestižky ( nic proti nim), a to by ještě musely mít kliku, že je zrovna přivezli. Máte pravdu, kdykoliv tohle slyším, tak mě popadne vztek.

10 0
možnosti
Foto

taky mě napaddy ty prestige. A taky jarmilky a toníky. brrr...:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 429
  • Celková karma 31,67
  • Průměrná čtenost 1258x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik