Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak k tomu mám zrovna co říct taky. Mám už jenom přední. V dětství jsem chodíval rád k prarodicům a ti měli po šedesátce už umělé ve skleničce. Už tehdy jsem to periferně pojal jako fakt, že jednou to budu holt mít taky tak. Teď jsem ve stejném věku a mám pořád ještě ty přední a mohu se smát :))

0 0
možnosti
Foto

J82a78n 87A88n19d47r66l10e

29. 3. 2023 22:26

vim, ze zuby to nenahradi, ale mas tu jednu karmu R^:-)

1 0
možnosti

K tomuto problému přispívá i obecný nedostatek lékařů a dostupnost péče vůbec. Ale konečně píšete to i s tou novou stomatoložkou, která bude tuším dva dny v týdnu někdy od června...

0 0
možnosti
Foto

Zuzi,

úplně rozumím... dvojčata na střední, jeden brýle, já brýle na zuby mi nezbývají peníze :-/

0 0
možnosti
Foto

nojo, já jsem naštěstí měla zuby v cajku, když jsem ještě měla na krku děti:-)

0 0
možnosti
Foto

Jo, zuby jsou drahé, u mě jakž tak v pohodě. Ale nezůstávám pozadu. U mě jsou to brýle co rujnuje bankovní účet. A to mám obyč na čtení, na počítač a dálku s obyč. skly. A pokud se přidají zuby.... 🤔

2 0
možnosti

O brejlích bych mohla povídat. Jsem zvyklá na multifokály - ráno nandám, večer sundám. Vždycky jsem si brala rovnou dvoje, abych měla náhradní, loni na podzim se mi v optice protočily panenky a vzala jenom jedny. Na druhý teď šetřím.

0 0
možnosti
Foto

Zemáky a zelé - živobytí celé. Jasně. Znám a, upřímně řečeno, vařený brambor s kysaným zelím, dobrota. Ovšem lečo taky, když panbů dá a urodí se surovina :-)

A ad zuby - asi vás to neuklidní, ale ono je draho i na venkově. Nejspíš proto, že je to zakázková ruční práce, ti, kteří ji vykonávají, jsou zpravidla vysoce kvalifikováni a rovněž tak na materiál samotný jsou kladeny vysoké nároky.

Co bych ovšem já osobně považoval za rozcapenost, jsou individuální maximalistické požadavky na vzhled vlastního chrupu. Pokud je pro někoho alfou a omegou "jak to vypadá", no tak to je pak chudinka jedna malá v pasti a nezbývá mu, než šetřit, šetřit a zaplatit si to :-)

1 2
možnosti
Foto

Souhlasím. Já nechci mít úsměv filmové krasavice, mně stačí, abych se mohla usmívat od ucha k uchu a neměla potupné mezery v úsměvu:-)

3 0
možnosti
Foto

Jo! Obě babičky pěstovaly papriky a rajčata. Když se urodilo, člověk aby pořád jedl jenom lečo.;-D Ale pak zase do dalšího léta nebylo.

0 0
možnosti

Vzdyt se dalo zavarit.

4 0
možnosti

Souhlas - Zuby, pohroma huby. Tady ve Statech platime na zuby separatni pojistku, ktera - na rozdil od zdravotniho pojisteni - ma tzv. out-of-pocket expesnes (vydaje, ktere clovek zaplati z vlastni kapsy) v obracenem gardu. Jinymi slovy, pokud u zdravotniho pojisteni (ktere obvykle kryje 70-80% ceny) dosahnete behem roku urceneho maxima, vsechno nad potom kryje pojistovna 100%. U zubu je to presne naopak, navic to maximum je proklate nizko, z me zkusenosti $1.5 - 2K. Do teto vyse pojistka kryje obvykle 80%, u korunek, mustku a jinych taskaric 50%. Kdyz dosahnete maxima, platite vsechno nad ze sve kapsy.

Uvedene se tyka pojistek krz zamestnavatele, s osobnim pojistenim ci Medicare/Medicaid nemam zkusenost.

1 0
možnosti

J41i86r87i 69H34r38u31b97y

27. 3. 2023 17:42

Novej kloub taky neco stoji.

0 0
možnosti
Foto

Vím, ale to je trošku jiný kafe

0 0
možnosti

Kocku mate, tak jiste vite, kolik stoji veterinar...

Jen minuly tyden jsem vyplazl za naseho pejska 7 litru.

0 0
možnosti
Foto

Hmmm... mícháte jabka s hruškama :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 30,67
  • Průměrná čtenost 1261x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik