Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Finn je krasavec! briťáček? po prohlédnutí fotodokumentace se blogu nedivím - je zhruba ve stejné váhové kategorii jako náš Eddie (mladý norský lesní) ;-) to si člověk opravdu občas připadá, že je horník zavalený v dole... ale když oni nás mají tak rádi, že se musí tulit. a žádná knížka jim v tom konkurovat nebude :-) Edin si většinou na rozevřenou knihu lehne....a potom vyžaduje, aby byl obtočen paniččinou paží a přede, dokud se nedostaví oboustranně spánek;-)

0 0
možnosti
Foto

Jojo, britský kocourek, ale má necelá čtyři kila:-)

1 0
možnosti
Foto

Můj miláček Finn a moje oblíbená blogerka Zuzanka, to je ta nejlepší kombinace pro čtení a prohlížení sympatických fotografií. R^

1 0
možnosti
Foto

Jsou ti kocouři všichni stejní.;-D

1 0
možnosti
Foto

No jasně, a nejen kocouři, i kočky:-)

1 0
možnosti

Bezvadný blog, nádherný Finn!R^;-)R^

Kočky jsou zlatíčka - a jejich lásku si musíme "zasloužit"; není totiž automatická, jako je tomu u psů (ty také miluji).

1 0
možnosti
Foto

A také k tomu mručení pochoduje a zatíná drápky?;-DR^

0 0
možnosti
Foto

Krásné fotečky i Finn. Náš mazlík má deset kilo, takže přesně vím o čem píšeš. ;-D A to si ještě sice malá pětikilová Any umí lehnou přes celou postel zásadně uprostřed. Takže já spím se skrčenýma nohama pod bradou. ;-DR^

2 0
možnosti
Foto

Finn má naštěstí necelý čtyři kila, ale i tak je to pěkná váha:-)

0 0
možnosti

I55v33a61n16a 48L50a30n73c40e

23. 5. 2022 12:18

Ginger si na nás nelehá, vždycky vedle nás. V noci se diví proč chceme spát, když on se tak krásně prospal během dne a skáče nám na vysokou matraci ze strany, což jsou žuchy, abychom laskavě vstali, že začíná noční rej. Budte ráda, že pokojně spí celou noc.

4 0
možnosti
Foto

Finn toho zas tak moc ve dne nenaspí, patří k mým nejakčnějším kočičkám, co kdy se mnou žily, přestože je britský. Když jsem doma, pořád si chce hrát. V noci spinká celkem ukázněně, kromě výše popsaných situací:-)

0 0
možnosti
Foto

nádherné zvířátkoR^:-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji a sdílím váš názor:-)

0 0
možnosti
Foto

a neni toho na jednoho moc? tedy na jednu:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 30,67
  • Průměrná čtenost 1261x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik