Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mladší sestra staršího bratra o 6,5 roku (přesně, oba jsme narozeni prvního v měsíci, naši to uměli zařídit;-D).

Užila jsem si jeho nucené péče dosyta (když mě musel "tahat" s sebou mezi kamarády, tak mi to dával dobře sežrat).:-)

Teď máme hezký vztah,sice nejsme v kontaktu obden,ale když je potřeba, pomůžeme si.

0 0
možnosti
Foto

Mi povídej. Jsem poslední ze tří bratrů....a užil jsem si. Ani nevíš, jak moc Ti rozumím. R^

1 0
možnosti
Foto

Když jsem se narodila, bylo mé sestře 12 a pěkně si to mimino užívala, maminka ve svých 43 letech ani moc ne.A ta sesterská láska, ta nám vydržela celý život, vychovávala mě, pomáhala mi se školou a já dnes za ní chodím do Alzheimer centra a snažím se jí oplácet, vyprávím jí o našem dětství a ona se usmívá a vypadá šťastně.

2 0
možnosti
Foto

To je moc pěkný, Ladislavo...

0 0
možnosti
Foto

Já ti nevím, co ti mladší pořád mají. Dostanou, o co si řeknou, nic nemusejí, všechno můžou včetně ubližování staršímu svádění svých prohřešků na něj se škodolibou radostí, jak to slízne. A to nemluvím o tom, že starším jsou upírány veškeré výhody jejich věku, aby chudáčci malincí neutrpěli, že oni nemůžou.

3 0
možnosti
Foto

Tak to mi taky něco říká;-D.

2 0
možnosti
IM

I28v44a 84M64a47r60k79o10v46á

24. 4. 2019 13:50

Když se naše děti začnou dohadovat, kdo to má nejhorší, je to legrace. Prý nejhorší to má prostřední, protože nejstarší je nejstarší, nejmladší je mazánek a prostřední je naprosto přehlížený. (On si teda o pozornost řekne:-)). Jináč jako nejstarší sestra tří bratrů občas taková polomatka, ale zase jsme měli s bráchou komplot vůči těm dvěma mladším, kterým jsme už od puberty bulíkovali nesmysly typu: "Co vy mladý, to my pamatujeme zimy! My jsme za mlada chodili v 30stupňovým mrazu v trenkách do Německa pro chleba!" Hezký článek, Zuzko:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Nejmladší "vejškrabek" ze sedmi...prý rozmazlená, no tak nevím, asi na tom něco bude;-D

1 0
možnosti
Foto

rozhodně seš roztomilá;-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Jen bych chtěla podotknout, že rozmazlený jedináček je mýtus. Jedináček se musel v dětství spoléhat sám na sebe, proto z něho vyrostl samostatný člověk, který navíc netrpí panovačností jako starší sourozenec anebo přehnanou pokorou jako mladší sourozenec. Já jsem z mnoha dětí, ale jedináčků jsem poznala několik, proto tohle píšu :-)

0 0
možnosti
JP

Nejprve gratulace k umístění v Blogerovi roku. R^Nepotvrzuji ovšem vaši sourozeneckou zkušenost, Zuzano. Jako nejmladší ze tří bratrů jsem požíval výhody téměř královské. Nejstarší bratr trestán maminčinou vařečkou za vše ve stylu: Co ty malí (já a prostřední bratr), ale ty, klacku, máš mít rozum. Nebo ve škole: zkus to a brácha ti rozbije hubu. Při vyndávání štrůdlu z trouby: Tady máš jako první, Pepíčku, bratři by ti to klidně sežrali! Učitelé ve škole: To jsme rádi, že nejsi takový rváč jako tvůj bratr (byl jsem největší rváč ve třídě, ale brácha nasadil laťku fakt vysoko, tak jsem pořád vypadal jako břídil). Atd, atp. Obě mé manželky byly nejmladšími sourozenci též. U první jsem tak (náhodným losem) dominoval, u druhé zaujal submisivní roli bačkory. Ani jedna role ideální.

2 0
možnosti
Foto

Josefe, mně zase furt říkali: no jo, to Lenička se učila mnohem líp...:-/

0 0
možnosti
IL

I78v72a12n32a 65L63a32n41c44e

24. 4. 2019 12:39

Rozesmála jste mě;-D;-D;-DR^R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

no já jsem suveránně nejmladší sourozenec, druhému nejmlašímu je o 12 oašímu o 15 atd více let.8-o:-)

0 0
možnosti
Foto

bych si troufla tvrdit, že seš prakticky jedináček;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 33,06
  • Průměrná čtenost 1261x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik