Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Malá poznámka k těm hasičům. Tehdy to ovšem byli požárníci, termín hasič byl prý dehonestující. ČST mělo svou požární jednotku, pro kterou vybudovala požární stanici cca 300 metrů od té kašérny. Ti požárníci se asi moc nezlobili, protože měli zásah, za který byly příplatky.

A k těm požárním hlásičům ty byly skutečně umístěny v každé mistnosti i každém prostoru televizních studií a docela spolehlivě fungovaly, jak se prokazovalo nejen při výrobě františků. Osobně jsem strávil řadu dní jejich kontrolou po instalaci. takže jsem jeden z mála, kteří měli příležitost prolézt Kavčí hory i další studia od základú až po střechu. Ovšem s vyjímkou kobek s transformátory vysokého napětí. Pracovník správy vybavený svazky rezervních klíčů musel odemknout každičkou místnost, předávací technik s dlouhou štanglí fouknul sprejem do hlasiče freon a já si ho odškrtnul když zareagoval zablikáním, Takže docela otravná záležitost.

0 0
možnosti
Foto

Moc milé vzpomínky.R^ Grafický kolega s tatarákem by mi imponoval;-D.

0 0
možnosti
Foto

R^Prostě jeden velkej mejdan!

1 0
možnosti

Paní Tůmová,

to nebyl jeden velkej mejdan, na všech těch pracoviších se i tvrdě makalo, a když bylo potřeba tak i nadstandardně, protože se něco podělalo, nebo si pan režisér vymyslil nějakou neplánovanou ptákovinu, spousta lidí na place a natáčecí čas letí. Obdobně to platilo i pro zpravodajství i techniku.

Ovšem je také fakt, že se skoro na všech pracovištích ve většině podniků aspoň občas slavilo - někde více jinde méně, protože z toho nikdo z vedení nedělal aféry. Tedy aspoň dokud nedošlo k nějaké mimořádce. Vánoční večírky, oslavy narozenin atd přímo na pracovišti byly zcela běžné.

0 0
možnosti
Foto

J46a67n 78P37r31a43ž46á68k

26. 12. 2018 18:16

R^To bylo hezky, Zuzi. Kdyz je dobra parta, neni co resit:-)

1 0
možnosti
Foto

:-)R^Těším se na pokračování!

2 0
možnosti
Foto

Chápu, že na to vzpomínáš s humorem a láskou. Musela to být paráda. Zuzko. Tobě a Tvým blízkým hodně radosti a štěstí v 2019.

2 0
možnosti
Foto

kdyby kolem nebyl ten totalitní marasmus, tak to byly bezva roky. byli jsme mladí a neklidní. Teď už jsme jen neklidní ;-) Dobrej rok 2019 ti přeju!

0 0
možnosti
Foto

Zuzko, i Tobě PF 2019 a k tomu zdraví, úspěch a radost ze života i práce ti srdečně přeje Alžbeta

3 0
možnosti
Foto

Betko, já tobě přeju taky a díky!

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS