Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jo je to dilema-maso mám ráda ale zvířátek mi je líto.co s tím, jak z toho vybruslit?:-/

1 1
možnosti
Foto

8-oJeště, že už jsem jedla!;-) A koťata, jo, nemůžeme zachránit všechny...;-(

0 0
možnosti
Foto

Klárko, ty to máš vyřešený. Ale co my chudáci, kterým chutná maso....

0 1
možnosti
Foto

Situaci jsem vyřešil - od 1.5.2018 nežeru, co má voči. A je mi dobře na duši. R^

2 0
možnosti
Foto

Tak to máš můj obdiv. Mně maso chutná....

0 1
možnosti
Foto

Letos v létě jsem poprvé ochurnala kozí (nejspíš kůzlečí maso), ale nějak moc mi nesedlo (chuťově). Kdybych navíc viděla to nebohé zvíře předtím pobíhat, asi by to taky byl problém.:-(

Škoda, že jsi tu "ošklivou" kočku nevyfotila. R^:-):-)

1 0
možnosti
RE

Zuzko, nebyla náhodou pro tu vaší Bessinku inspirací ta naše?:

https://enders.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=487972

V dětství jsem neměl problém stáhnout zajíce i něco zabít, teď jo.

U kamaráda na statku u Soběslavi udržují počet koček stabilně na 3-4 Koťata vždy částečně rozdají, něco přejedou auta, tak se i smečka stále omlazuje. Minule vlezla kočka ke mě do auta, podařilo se mi jí vyhnat, ale ptal jsem se, co když nějakou dovezu až do Prahy. Odpověděl v klidu: "tak jí tam vypusť, vona se neztratí!":)

0 0
možnosti
ŠM

blb co topí koťata, nekastruje kočky,neodčervuje a chová se jak blb, blbem zůstane...

4 0
možnosti
LH

Tak se žije na vsi.....

1 0
možnosti
VN

Krásný povídání ze vsi ... R^

1 1
možnosti
Foto

A když už jsme se tady tak rozepsali, tak jedna smutná o kočce a jejích koťatech.

Měli jsme na chalupě klasickou venkovskou kočku. Vždycky jsem ji nasypal krmení do novodurové roury 10cm s ústím na misku a kočka v pohodě přežila i 14 dní.

Jenom nám na ty granule chodili kocouři ze sousedství. A kočka, jako je její přirozenost vrhla koťata, která jsme, až na dvě úspěšně rozdali. A tak jsme se dohodli, že jedno koťátko necháme dcerce a o druhé měl zájem Pražák.

Měl jsem cestu do Prahy, kotě úspěšně odevzdal a když jsme se s dcerkou vrátili na chalupu, hledali jsme to "její" kotě. Ale, bohužel, asi za dva dny nám sousedé přišli říct, že to kotě se utopilo v jejich bazénu.

0 0
možnosti
Foto

Němci mají dvě hitparády knižních titulů. Fikce, tedy romány a "Sachbücher" tedy vědecké, technické a jiné popularizující publikace.

A před 50 lety vévodila tomuto žebříčku poměrně dlouho kniha anglického zoologa, letos devadesátiletého Desmonda Morrise (Desmond John Morris (born 24 January 1928) is an English zoologist, ethologist and surrealist painter, as well as a popular author in human sociobiology.)...

...The Naked Ape (The Naked Ape: A Zoologist's Study of the Human Animal is a 1967 book by zoologist and ethologist Desmond Morris).

A v té knize autor osvětluje, proč "Nahá opice", tedy člověk, nejí kočky a psy. Protože to prostě jsou jeho kamarádi. Dává jim jména, mazlí se s nimi a je proti jeho přirozenosti je pak sníst.

Proto se také velmi nedoporučuje pojmenovat čuníka k vykrmení lidským jménem.

https://www.google.cz/search?q=desmond+morris&oq=Desmonda+Morrise&aqs=chrome.1.69i57j0l5.4055j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

https://www.google.cz/search?q=The+Naked+Ape&oq=The+Naked+Ape&aqs=chrome..69i57j0.991j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

0 0
možnosti

Ach jo, jednou v Itálii v Longarone mi v rámci jedné italské firmy taky naservírovali talíř se smaženýma žabíma stehýnkama. No, jedno jsem rozkrojil, ale polknout jsem už nedokázal... pokud JDE o ty kozí kejtičky, asi bych se fakt raději spokojil s kozím mlíkem a sýrem:-)

0 0
možnosti
Foto

A co je špatného na žábách?

0 0
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 30,65
  • Průměrná čtenost 1261x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik