Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D66a41v35i28d 19V56l68k

12. 4. 2018 18:59

Tak to držím palce a zase to napiš , když bude něco novéhoR^

1 0
možnosti
MS

Díky za zajímavé počteníR^

1 0
možnosti
Foto

bohužel máš pravdu-tak držím palceR^

1 0
možnosti
Foto

To je fakt síla, kdysi jsem psal o dračím vejci StB, je to pořád dokola a ještě bude zhruba 20-30 let, než konečně všichni vymřou.

Nicméně se nabízí otázka, proč tento fízl ty materiály nezničil. Vždyť je v nich podle všech zatím dostupných informací dokonalý doklad o manipulaci při procesu /který mimochodem byl jedinou dějinnou spravedlností, neboť se soudruzi věšeli sami mezi sebou/.

Tobě karma a díky za informaci.

2 0
možnosti
Foto

Jde přece o neocenitelný historický materiál a jen zvláštní jedinec by tyto materiály zničil. Proč se tedy, pane doktore, domníváte, že lidé nepřemýšlí?

A ještě poznámka k tomu "vymření". To je totiž naprosto chybná úvaha. Já osobně si myslím, že tento způsob racionálního myšlení bude žít ještě dlouho po naší smrti.

A to proto, protože to nekulturní pokřikování na demokraticky zvoleného prezidenta, na demokraticky zvolené strany a jakési silně menšinové vymáhání změn demonstracemi s počtem osob v pouhých desítkách tisíc se nebude líbit ani mým vnukům. Vnučky se asi politických strkanic nezúčastní.

0 1
možnosti
Foto

Ještě k tomu nadpisu: "StB má pořád dlouhé drápy". Představuji si, že by autor či autorka psala o drogovém kartelu a psali by pouze o střelcích, řidičích, pilotech a jiném technickém personálu a nepsali o bossovi kartelu.

A kdo byl bossem kartelu v bývalém režimu?StB (nebo lépe řečeno SNB a její složka zaměřená na státní bezpečnost)? Tedy ti řidiči, piloti a střelci, kteří často někoho zabijí?

Samozřejmě, že ne. Bossem byla přece KSČ. V krvavých padesátých letech KSČ určovala míru represí a po roce 1956 to byla KSČ, která míru represí hodně snížila.

To přece StB nemohla nikdy učinit o své vůli. K tomu přece potřebovala politické vedení, politické pokyny.

0 0
možnosti
Foto

... a ochotné slouhy, ty politické pokyny plnit.

4 0
možnosti
Foto

Karma, moc hezky napsané. Já osobně jsem přesvědčená, že bývalá StB řídí i Babiše.

9 0
možnosti
Foto

A samozřejmě také Zemana, že?

0 0
možnosti
MV

...a zase cejti prilezitost je poradne nabrousit

Zuzko, doufam, ze se Tvuj text dostane k panu VH

6 0
možnosti
Foto

Já Marku nechápu proč autorka používá pouze iniciály dotyčného. Kdyby použila plné jméno určitě se to k němu dostane daleko rychleji.

0 4
možnosti
RE

Je to fuška být nestranný. Mě za to obdivují, ale sestavit partu osmi lidí na akci a brát přitom v potaz, že někteří se nesnášejí a přitom nikoho nenaštvat a neurazit, to se koliklrát divim, jak se to vůbec povede:)

2 0
možnosti
Foto

Dost by mě zajímalo, kdo vás obdivuje za nestrannost.....

1 0
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 33,06
  • Průměrná čtenost 1261x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik