Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám práci rád a nedokáži si bez ní představit život. V práci odbornice na sex je ale jedna záludnost. Pokud je pravdou, že žena myslí na sex každých 5 minut, tak odbornice na sex vlastně myslí na práci celý den i noc. Celý měsíc a rok. Odděluji práci od zábavy a vlastně odbornice se obětuje pro nás všechny. Už dávno ji sex nemůže bavit. Strašné! Nebo ne Zuzko? ZdravímV!!

0 0
možnosti

Pohled z trošku jiné strany. U nás, tedy na Severu, máme také sexuální koučky. Zajímavé je to, že buď nemají vůbec žádné děti, a pokud ano, tak nanejvýš jedno. Výjimkou je jedna koučka (mimochodem s českými kořeny;-)), ta má dětí pět a tak se dá předpokládat, že se sexem bude mít i nějaké praktické zkušenosti a v jejím případě to není jenom v knihách nabiflovaná teorie.;-D

1 0
možnosti
Foto

dík za potvrzení že jsem normální;-D;-D

jinak docela věřím že odborníci na sex moou mít sexuální fantazie-šťastlivci pro něž je práce koníčkem a životním posláním;-)

1 0
možnosti
Foto

;-DJá to znám muži častěji, ženy když už, tak po delší dobu... A vono už je to zase jinak?8-o;-)

0 0
možnosti

Každých pět minut myslet na sex? Zuzko, ženská, ovládejte tu svoji roztržitost! 8-o

2 0
možnosti

Moje fantazie se týkají peněz. Až vyhraju, nechám zvelebit zahrádku, koupím si konečně něco hezkého na sebe, zimní boty vyzvednu z opravny, koupím nové a našim "mladým" doplatím půjčku na dům. Jsem jak ten Skot, co měl stejné fantazie, dlouho pána Boha prosil o výhru, až to pán Bůh nevydržel, rozhrnul oblaka a zařval: kup si aspoň los, možná vyhraješ, Skote lakomý.

1 0
možnosti
Foto

Myslím a jsem přesvědčen, že je lepší myslet na kus žvance a snít, jak se cpu se zvěřinovým guláškem a knedlíčky do věnečku kolem talíře a zapijím to pivíčkem z Plzně , no a ten a ten sex -- no pamatuji, že něco takového bylo hodně dávno.

1 0
možnosti

J87a94n 20H81u38r94k54a

9. 4. 2018 12:43

z těhle pozoruhodných funkcí tedy koučů/ček všeho druhu vymyšákovaných jen pro primární cíl ...nemakat ručičkama... je mi...a myslím si své

1 0
možnosti
Foto

R^ To jsem o polední pauze pobavila. :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS