Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Moje maminka taky slavila svátek 2.2. Marie.

0 0
možnosti

Všechno nejlepší do dalšího blogování, maminka byla fešanda a je vidět, jak moc jste se měly rády. Zdravím. VVV

2 0
možnosti
Foto

R^karma za sdílení hezkých vzpomínek a gratulace k dvoustému blogu:-)

1 0
možnosti

Na rodil od Vas blogerko jsem pouze Zajicek, ale nejak se mne nechce verit, ze maminka Vasi maminky pracovala v Perle. To jsou ty generacne podminene pouzivane nazvy firem a obchodu. Pametnici 70. az 80. let pouzivaji uz lidove demokraticke a socialisticke nazvy, kdezto moje generace - predvalecna a valecna, stale jeste pouziva puvodni nazvy firem a obchodu - pokud prezily do dnesni doby. My stale chodime kupovat boty k Batovi, i kdyz po znarodneni to byl Jas a pozdeji Obuv, potraviny k Dolezilovi, pozdeji Pramen a Potraviny, obleceni k Blahakovi, pozdeji Tep a Odevy, a lide jeste nedavno pracovali v mezitim zbourane Standartce, tovarne na boty, pozdeji zaclenene do Batovi znarodneneho Svitu n.p., a je i mozne, ze lide v Chomutove stale jeste pracuji v Manesmance (drive nemecky Mannesmann, po valce Valcovny trub a zeleza n.p.).

0 0
možnosti
Foto

Možná máte pravdu - když jsem jezdila k babičce, už v ní nepracovala, byla v důchodu, ale jestli se ta továrna jmenovala za první republiky jinak, to nevím. V mé paměti je to Perla.

0 0
možnosti
Foto

Jo a gratulace mohutná k dvoustovce!!!V!! Jen tak dál...

2 0
možnosti
Foto

Moc hezká vzpomínka a ať se ti i nadále dobře píše.VR^

1 0
možnosti
Foto

R^Jé, moje babička taky měla svátek na Hromnice. A teta, která po ní dostala rodinné jméno, zas jindy, což mě mátlo ještě víc.:-)

1 0
možnosti
Foto

Dostala jsem vyčiněno od mého přítele pana Kouřila - blogera z lidovek, -cituji: Ty neznabohu! 2. února je jeden z největších mariánských svátků: Očišťování blahoslavené Marie. (šestineděli od narození Pána) Teprve značně později se ujalo jméno Hromnice.

No jo, jsem neznaboh.

1 0
možnosti
Foto

Zuzko, my jsme měli stovku loni, právě dnes je dvacáté výročí úmrtí. K té tvé dvoustovce přeji mnoho inspirace a elánu;-)R^

0 0
možnosti
Foto

Jitko, dík, mám dojem, že jsi moje rodiče znala, že jo?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS