Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

každý strůjcem svého štěstí-nevím proč jsem si vzpomměnla na večerníček Počkej zajíci;-D

0 0
možnosti
Foto

tak vyvážený to zrovna neni...ale vlastně je:-)

0 0
možnosti
DP

No to má pan Zajíc velké štěstí, že nenarazil a nevzal si moji exotickou ženu.;-) Ženy z její země mají pověst, že bez nejmenšího říkání udělají vše, co má manžel (ev. partner) na očích. Je to většinou jenom pověst a za zděmi domu se jedná o něco jiného.;-D A nebo sem měl já svoji obvyklou smůlu a v zemi tolika muže poslušných a úslužných dívek a žen sem zrovna já narazil na takovou tvrďásku? Ale já to často oceňuji, sebekriticky doznávám, že někdy (či často?) potřebuji "nakopnout", aby se věci rozjely. Však si moji ženu viděla na setkání a jistě usoudila, že to není žádná puťka.:-)

1 0
možnosti
Foto

Pak už zbývá jen paravycvik v zalohach naší armády. Protože předpokládám ze jej máš rada, tak by se malickova hrana stejně vždy zastavila před cílem. Zuzano tady je jediná cesta. Vložit ruce pod červenou deku a položit zákeřnou otázku...V?

1 0
možnosti
Foto

Pokud by inspirace časem vycpela, pak můžeš pořídit zelenou kamizolku anebo klobouček.;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Zuzi, pak zkus do skříně postavit brokovnici. Zajíc by měl vidět, jak ji tam vkladas. Pak nepotřebuješ ani broky. Tady jsou kulobroky ;-Dvcelku levné. Mám se podívat?

1 0
možnosti
Foto

Marceli, když on mě pan Zajíc předběhl i v tomhle...von je nimrod a brokovnic vlastní několik :-P

1 0
možnosti

Já bych řekla, že vzpírat se tomuto systému, to je boj s větrnými mlýny. Je to jako doufat, že za tutéž práci budou muži a ženy odměňováni stejně. Čirá utopie. Musíte si to Zuzanko ujasnit sama ve své hlavě. Jde o úhel pohledu. Jako u té sklenky vína - pesimista tvrdí, že je napůl prázdná, zatímco optimista, že je ještě zpoloviny plná. Vzpomeňte na krizové okamžiky, kdy jste se museli přeci jen oba vzepnout k výkonu (koupelna, různé přestavby, stěhování atd. atd.) a pohleďte na ty chvíle pohledem optimisty. Sice Vám to dnes moc nepomůže, ale třeba Vás to v současnou kritickou chvíli přiměje zastavit se, a tu sklenku si opravdu dát. Tak tedy: "Salut!", :-)R^:-)

1 0
možnosti
DV

D62a73v74i14d 37V13l38k

29. 1. 2018 15:52

Ale zase Zuzi, když si s takovým odpočatým Zajícem vlezeš pod tu červenou deku.........To musí být relax;-DV

1 0
možnosti
Foto

...se tam nevejdu, Davidku...

0 0
možnosti
Foto

Občas se musíš proměnit v menšího predátora – třeba lišku;-) – a toho svýho zajocha trochu prohnat. Ne tedy, že bych sama podobné umění příliš ovládala, že:-(:-).

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS