Diskuse

Vůně muže

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Báječný nápad - právě takové téma je dosti opomíjené a při tom tak důležité. Já si teď ale budu užívat vůně našeho třetího vnoučka - narodil se dnes ve 3 hod. ráno a je to Kiliánek. Zdravím Zuzanko. Poslední dobou jsem moc štěstí neměla a tak snad se to začíná konečně otáčet - a rovnou k tomu nejlepšímu. VVV

2 0
možnosti
Foto

Feromony. Prý jsou nejúčinnější v podobě zcela přírodní, ale kombinace s vhodně zvoleným parfémem má taky své kouzlo.;-)

1 0
možnosti
Foto

tomuhle říkám témaR^ prostě nádherné, lákavé, bezvadné, nedostatečně zmapované a krásně otevřeně napsané, že to až šimrá...pro mne úžasný sexyblog s vůní člověčinyVR^

3 0
možnosti

I50v86a 39M84a20r94k18o16v55á

20. 11. 2017 20:34

Moc hezké R^... vybavilo se mi, co zpívá o vůni trochu jinak Karel Plíhal: "Špína je velmi relativní pojem, někdo je čistej - i když páchne třeba hnojem, někomu nepomůžou mejdla ani louhy, kam šáhne - všude dělá černý šmouhy.":-)

2 0
možnosti
Foto

Nevím proč, ale po přečtení nadpisu se mi hned vybavil název starší filmové westernové komedie "Vůně cibule" (z roku 1975) :-P

2 0
možnosti

D63a64v68i23d 83V14l75k

20. 11. 2017 18:55

Jak se ten dryják jmenuje?Hned ho demižón objednám.;-D

2 0
možnosti
Foto

Zuzano, krásný pojednání... R^R^R^"Závan muže" mě dostal...;-)

2 0
možnosti

Nejkrásnější vůni měli moji tři kluci. VVV Miminka voní nádherně, taková vůně je nenahraditelná, nenapodobitelná.

4 0
možnosti

nejraci mam mejdlo a pak šanel

ten film nevzdavej

1 0
možnosti
Foto

Jsem takový slabší asmatik a některé silně kořeněné vůně mě spíše dusí, než omámí.

Něco jiného je, když se vedle postaví muž, jehož prádlo voní čistotou a jeho tělo mýdlem, jehož vůně je nevtíravá a příjemná, to se mi na konečné nechce ani vystupovat.

Méně znamená více, v tomto případě to platí dvojnásobně jak u mužů tak u žen, někdy silný parfém spojený s propoceným oděvem je horší jako DDT, všechny sympatie dokáže zničit.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 30,78
  • Průměrná čtenost 1261x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik