Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Krasosmutním Zuzanko. Je mi, jako Vám, smutno s osudů městských bezprizorných kočiček a na druhé straně jsem ráda, že aspoň ten malý Zrzounek měl štěstí. U nás na venkově jsou na tom bezprizorné kočky myslím o trošku lépe. Jednak si spíš najdou pelíšky po stodolách, kterých už se tu rozpadá docela dost, a jednak to dělají jako náš "Pan druhý". Máme totiž černou kočičku Stázinku. Kdysi jsme jí vylovili jako poloutopené 4 týdenní kotě z okapu. Ta je vypiplaná a žije si jak paša. A má stále otevřené okno od WC, aby mohla ven kdy chce. A to je to podstatné. Najednou jí začalo ubývat v mističce suché papání velkým fofrem. Až jsem načapala druhou kočku - také černou jen s lehounkým nádechem do hněda. Divokou zvenčí. Tak jsme začali sypat granulí prostě víc - a říkáme jí "Pan druhý". Už na mně vydržela jednou v tom okénku zírat asi 10 vteřin, než zdrhla. Možná, když vydržíme, že se dokonce přestane bát. Teď už není tak vyzáblá a o dovolené je výhoda, že jsou vlastně obě polovenkovní a tak si nemusíme lámat tolik hlavu, jestli na nás vydrží čekat a nebudou mít hlad. Tak teď už jsou na to dvě. Zdravím a díky za článek, který je optimisticko smutný, prostě takový, jak už to v životě bývá. VVV.

1 0
možnosti
Foto

R^Taky mám pudy všechno zachraňovat... Jenže to fakt nejde, někde musí ta hranice být. I když teta si nastěhovala domů tolik koček z chalupy, že se tam už skoro nevejdou lidi.8-o8-o

1 0
možnosti
Foto

Jo Zuzko, jak říkával Werich: Nemůžeme udělat víc, než je dáno našim člověčenstvím. Platí pro lidi i zvířata

1 0
možnosti
Foto

jasně, Pavle, ale přece jenom...

0 0
možnosti
DP

KarmaR^. Bohužel je spousta lidí, obcí a měst, kde se kastračními programy nezabývají.

1 0
možnosti
Foto

R^VVVsrdce mi pláče vždycky když se dívám na pořad Chcete mě?:-(

1 0
možnosti
Foto

tak na tenhle pořad se dívat nemůžu. Je moc smutnej.

0 0
možnosti
Foto

R^Jsi prostě zlatá. A pan Zajíc takyV

1 0
možnosti
Foto

Honzo, nevím. Ale jsme na jedné vlně. kočičí vlně.

1 0
možnosti
JS

Spasit všechny nelze, Zuziku, ale zaslouží(te)R^R^R^VVV

1 0
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 30,12
  • Průměrná čtenost 1261x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik