- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zuzko, to je všelék a když ho budeš užívat "po kapkách" vydrží celou věčnost. Taky se zrovna chystáme pálit "Štanclovici"
Obávám se, že by se ze mě stal notorik Teď vážně, dobře jsem se pobavila, to jsem dnes moc potřebovala.
Zuzi, příjemně jsem se pobavila. Já jsem se tak nějak jeden čas poměrně často nacházela na Moravě a dostala se tudíž i k těm různým -icím. Moji známí mě ukazovali jako raritu, protože, ač jsem s těm dvéřovým a kapůrkovým dostala až v hodně dospělém věku, nějak dokážu, s přesností na procento, odhadnout její sílu či jak se tomu říká. Dokonce i kalvados, co zrál předtím 10 let v dubovém soudku, rozklíčoval můj jazýček. Tak jsem si tak hezky zavzpomínala a těším se, až zase pojedu za svou Pavlínkou. Moji Moraváci či spíše (nejen, ale převážně) Hanáci mi totiž rozumějí
Zuzi, vzít si chlapa s tisícovkou kompotů, to je fakt dokonalé terno :-))). No kdo tohle má? To jste se báječně vdala a ještě to má krásný vývoj. Kompotovici.
(víte, u nás se říká, že když dojde slivovice hrozí, že bude potřeba zajít k doktorovi. Tak pěkně denně malou sklénečku a dobře bude :-)).
My ve sklepě našli tatínkův "domácí" kalvádos. Také nám ho bylo líto vylít
kalvádos, to je taky dobrý!
Zuzko, stroj se musí promazávat abakterií všecho kolem nás je hodně. A tak přeji jen a jen nemizející zásoby
Tohle by mě nenapadlo. Ale jak tak koukám níže v diskuzi, není takové konání zřejmě ojedinělé.
Ježiš to musí být tvrdý chlast.Toho cukru co v tom bylo
Domácí je domácí, mám taky speciální nápoj