Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná nejsem normální, ale selfíčko jsem si nikdy nedělala. Stačí mi ráno zrcadlo na údržbu mého obličeje, ostatně s přibývajícími roky je ta údržba stále náročnější.;-);-D

0 0
možnosti
Foto

Výhodou selfíček je, že je můžu kdykoliv vymazat a nikomu je neukazovat. Focení v kukani je pro mě trauma - vždycky se tvářím jak blb. U selfíčka se mi to povede asi tak na pětadvacátý pokus, že vypadám celkem normálně (viz profilové foto). Jinak Vám rozumím, já taky radši fotím věci a lidi kolem sebe než vlastní autoportréty.:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Zuzko a jak já se nerad fotím. A hlavně aby nebyl někde úsměv, to by mě zkazilo image ;-D;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Zuzko, z dálky je to nejjistější, viz mé diskuzní foto, na kterém je stejně nejhezčí ta břízka.;-D A fotit se na doklady, to je kapitola sama pro sebe, pokud se chceme doma pobavit, ukazujeme si navzájem občanky, nikdo tam není "svůj", protože tam chybí přirozenost.

2 0
možnosti
Foto

To už s tím začal se svou kamerou Mr.Bean ve filmu "Prázdniny pana Beana" s typickými pohyby rukou, které potom všichni okolo něho opakovali. :-)Tenkrát jsme se tomu docela smáli.

Teď vidíme co chvíli všude podobné akce s fotoaparátem a ještě jsou na netu výzvy typu "udělejte selfie a pošlete nám". Čili je nám to i vnucováno komercí - funkce na chytrém mobilu, tyče, akce na netu...:-/

Když jsem někam jel, tak mi vždy připadaly divné osoby (i moji kamarádi!), které se postaví jako prkna před objekt našeho turistického zájmu a někomu zaujatě pózují k fotografování. Snímek potom hovoří: "Byl jsem tam!"

Ale selfie je už o třídu výše.

Asi nechápu. Trochu se v tom projevuje móda kombinovaná s našim zbytnělým egem. Nebo i hloupostí?

0 0
možnosti
DV

D61a74v24i79d 61V18l97k

20. 4. 2017 11:54

Zuzko ale na té nové fotce Ti to sluší, vypadáš tam mladě a krásně a doslova záříš, takže kolem a kolem ty jsi prostě Selfíčkový talent.

2 0
možnosti
Foto

Davidku, asi jo, když jediný selfíčko a hned mě tak všichni chválej!

1 0
možnosti
JT

Milé čtení a hezká fotka, až mě napadlo, že jak se na ní krásně zubíte, děláte svému příjmení čest:-) PS: předpokládám, že mě budete brát s nadhledem, což vyvozuji z té fotky s kafem, kterou jste zachovala aspoň tady v diskusi.

1 0
možnosti
DP

Milé počtení, jak už je to u paní Zuzany zvykemR^

2 0
možnosti
Foto

Dane, gentleman každým coulem!

0 0
možnosti
JB

J96i82ř73í 10B90o64č80e98k

20. 4. 2017 11:06

doma mám stovky fotek, ale skoro na žádné nejsem. za prvé proto, že fotím já a za druhé na nich vypadám příšerně. což rozhodně není váš případ

0 0
možnosti