Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to krásná poetická nostalgie, jak to podobně formuloval pan kolega Vagner. Mám ale konstruktivní řešení. Opatři si výbavu vhodnou k pobytu v přírodě a vyraz s námi do lesů. Zažiješ skučení větru, proudy deště a lámání větví v reále. Stačí si vyhlédnout ten správný nečas a iluze se stane skutečností. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Je to milá poetická nostalgie! A zvířátka se nám zcela nepoeticky cpou do postele stočená do nohou ať je zima nebo horko. Jen se chtějí přítulit, což v mém případě je skoro nemožné, protože se často převrácím.

1 0
možnosti
Foto

Jojo, zvířátka jsou nenahraditelný, to je jasný!

0 0
možnosti
Foto

Jojo, čas letí a my s ním. R^ a dalšíR^R^R^R^R^R^....za všechny krásné články. Velký dík a gratulace. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Soňo, taky bych tě ráda viděla v té desítce!

1 0
možnosti
Foto

Když časem dojdou vážné známosti, pořád ještě zbývá spousta milých příběhů a lidí, kteří si je rádi přečtou. Díky, Zuzko.R^:-):-):-)

1 0
možnosti

jo, mit to sesumirovany, to je grunt!

1 0
možnosti
Foto

jasná věc, Marku. Ale stejně jsem se nepoučila, nemám u postele deníček ani tužtičku...

0 0
možnosti
Foto

Zuzko, pěkné počtení i přemýšleníR^

1 0
možnosti

Paní Zuzano, sice u nás dnes panuje pověstné "severské šero", ale při čtení Vašeho článku, kdy by člověk očekával, že při pomyšlení na, jak to kdysi bejvávalo a už není, na něj přijde depka, ale u nás se naopak nějak "rozjasnilo" - asi pod vlivem úsměvného tónu Vašeho blogu. Jako i mimo jiné Vaše kolegyně paní Jana S. máte na blogy talent a tak až pojedu příště na návštěvu do Česka, koupím si a vezmu ssebou některou z Vašich knih (asi si budu muset vzít extra kufr na knihy a nabitou šrajtofli, chci si také pořídit knihu či knihy od Vašeho blogerského kolegy pana Horsta) - jistě to bude zajímavé čtení, zrovna tak, jako Vaše blogy. Škoda, že Vám coby nebloger nemohu dát hlas do soutěže (a nebo můžu?, nevím, jsem tu na blozích nováček a blogovat nemám v úmyslu), tak alespoň karmu:-)

2 0
možnosti
Foto

Dane, moc děkuju, potěšil jste mě! A hlas můžete dát, jen se musíte na idnes přihlásit, aniž byste byl blogerem.

1 0
možnosti
Foto

Holka, meze jsou ještě studený a my už si obzvlášť musíme dávat pozor;-)R^

2 0
možnosti
Foto

no jo, jsme choulostivý jako krůťátka, jak pravila moje kamarádka Blanka.

1 0
možnosti

J31i79ř58í 75B21o33č78e98k

10. 4. 2017 12:51

léta utíkají a už i to počasí není jaké bývávalo..... gratuluju k postupu. už jsem na vás kliknul. jakož i na kolegyni Slaninovou

1 0
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 30,67
  • Průměrná čtenost 1261x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik