Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, hezkej, to teda je, to je fakt. Já mám trochu jiný postup. Prvotně čtu testy - naše a německé. Hlavně ty německé, protože oni jsou fakt důkladní. Sice žádná představivost, ale když si dám tu práci a počkám si na něco, co není níž, než třetí v pořadí, tak většinou nemám problém. A kdyby přeci jen, pak mám tajnou zbraň - pana Šumu. Dokáže vlastníma rukama zázraky a dokazuje mi je už 37 let. No nejsem klikař? Zdravím Zuzanko a posílám znělku na všechny Italy: http://jdem.cz/c2wwf5 ;-)

0 0
možnosti
Foto

;-Da co ten frajer jak vyndal součástku a pak nevěděl která je ta původní? to byl určitě také zakuklenej Ital;-D

karma

1 0
možnosti
Foto

jo. Ani mně to rozum nebere;-)

0 0
možnosti

Italský výrobek mi už do bytu nesmí.

0 0
možnosti

D56a98v94i37d 52V73l51k

20. 2. 2017 17:20

Musím se ohradit.Italské výrobky jsou stejně kvalitní, jak všechny ostatní!!

0 0
možnosti
Foto

Davidku, jak ráda bych uvěřila...ale krásný jsou, to jo...

0 0
možnosti

Já mám s Italy tu nejlepší zkušenost. Lednička, pračka a mikrovlnka Zanussi, bez problémů, mnoho let....

0 0
možnosti

Ital nezná ten zázrak,

a tak mu chátrá těéééélo .

Ital nezná ten zázrak,

Vepřo knedlo zelo.

A pak se div výrobkům ;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Lednice Ariston. Perfektní tvar k ostatním spotřebičům a bezedný model s šířkou 70cm. Po záruce v největších vedrech došlo chladivo a servisman zavalen prací na 14dnů. Naštěstí se podařilo obratem zajet 50km pro dočasně odstavený mrazák. Servisák následně konstatoval pravděpodobný únik chladiva ve skříni, neopravitelné nebo za 1000 bez záruky doplnění. V létě to bylo za osum let od koupi podruhé...:-/;-)

2 0
možnosti
Foto

R^Jó ta technika!:-P Znám dost lidí, co při výběru čehokoliv rovnou zkoumají i dostupnost servisu a náhradních dílů.:-)

Mamka si takhle koupila pračku, novější model té, co měla předtím. Od začátku nefungovala správně, vypínala se, šlo prát jen na programu "jemné prádlo"... A ještě po ní chtěli, ať si ji do servisu přiveze sama. Nakonec na několikátou urgenci, že je sama a nemá ani auto, přijel chlapík, vyměnil ovládací panel a bylo po problému.:-)

1 0
možnosti
Foto

R^Teda Zuzko, nachytala jsi mě! Ale i tak mám zrovinka podobnou zkušenost. Máme Italku pračku a ta uměla překvapit! Párkrát se mi sama otevřela, vody jako z Titanicu. Máme ale moc šikovného opraváře, sice zpočátku nevěřil, ale manžel byl mým svědkem. Italce vyměnil "pajšl" a šlapala pár let. Až včera! Přestala ždímat, důvod nejasný. Už jsem se chystala na výměnu, do toho si postavil hlavu i bojler (Čech), takže se pamalu potvrzovalo to známé "když se s..., tak se s...". Ale uplynul den, Italka se rozběhla i bojler taky šlape. Doufám, že ještě dlouho!;-D

3 0
možnosti

Někdy pomůže nahodit pojistky;-)

0 0
možnosti

Tohle je taky jeden z důvodů, proč už nedělám instalatéra. Na zač. 90let jsme taky lidem radili, ať kupují Dražice, Tatramat a SAM(Slovenská armaturka Myjava) To se dá vždy opravit. Pak se ale protrhl příslovečný pytel s nejdřív italskými, pak čínskými věcmi, občas i něco maďarského či egyptského(!) a to už se muselo jen měnit. Navíc lidi by nejradši, aby v koupelně pokud možno "nebylo nic vidět" a vše bylo na fotobuňky. To jsem já, který miluje vše úsporné a nenávidí okázalost a plýtvání už nevydejchal:-)

2 0
možnosti
Foto

Romane, máš pravdu, jenže já nechápu, proč to tihle čeští výrobci nevyrábějí trochu hezčí. Když jsme měli předtím bojler schovaný, bylo mi to jedno, měli jsme nevzhledný spolehlivý válec, ale v malé kuchyni na očích...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS