Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

těší mě že nejsem jediná ženská kterou nákupy moc nebaví-už jsem se bála, že nejsem normální-proužky R^nemusím-když už tak svislé, ty zešťíhlují- ale váš blog se mi moc líbí

0 0
možnosti
Foto

Taky nejsem nakupovací typ, leč občas člověk přece jen potřebuje něco nakoupit. Zejména mě dohání k šílenství vánoční nákupy. Po více než hodině strávené v obchodech přestávám pomalu a jistě fungovat, tak raději prchám.

Díky za pobavení.:-):-):-)

0 0
možnosti

I24v17a47n 48Š11t82í84p68e64k

20. 10. 2016 17:19

Normální rozumnej blog. Jaká úleva!

1 0
možnosti
Foto

Mám doma spoustu pruhovaných trik. Po sobě i po dětech... když jim byly tři čtyři... jsou to třeba ještě trika po mně..drží tvar, jsou teplá, milá, .... Ale nějak se stalo, že my do nich nejsme už funkční...svá funkční období máme vůči našim tričkám za sebou.:-)R^hezký, Zuzko a hezký den.

1 0
možnosti
Foto

Tak já jsem zřejmě funkční vůči proužkům furt, přestože mě teda rozšiřujou.

1 0
možnosti
Foto

Zuzko, nejlépe střídat, jak píše níže Honza;-)

0 0
možnosti

V39l81a13s78t40a 89I43l62e33k

20. 10. 2016 11:48

Řekl bych, že ta poslední věta vystihuje vše:-)

2 0
možnosti
Foto

J75a45n 64P38r75a97ž77á59k

20. 10. 2016 11:32

Ale nekdy by bylo prijemne byt aspon na chvilku nefunkcni. Aby si clovek mohl pekne orazit, nez zase bude muset byt funkcni:)

1 0
možnosti

Počkejte si na důchod. To se takhle ráno člověk rozhodne, jestli bude, nebo nebude funkční.:-) Pokud je doma zvěř, může být nefunkční jen tak napůl.

3 0
možnosti
Foto

Za funkční tričko považuji takové tričko, které si oblékám nejen proto, abych skryla nahotu, ale proto, abych zůstala v suchu a teple při sportování nebo jakékoliv jiné námaze. Pot nezůstává na těle, ale odvětrává do vrchní vrstvy nebo do vzduchu. Ale s článkem naprostý souhlas, poněvadž je chybou přebírat kdejakou kravinu, a název "funkční" pro prádlo či oděv za kravinu považuji. Lépe by znělo například "speciální".

1 0
možnosti

Jistě to již víte, nicméně pokud ne, tak definice funkčního textilu je snadná:

Funkční textilie (angl.: functional textiles, něm.: Funktionstextilien) je souhrnné označení pro oděvní a bytové textilie s vlastnostmi optimálně přizpůsobenými určitému použití. Označení se nevztahuje na tzv. technické textilie, to znamená, že např. ochranné pracovní oděvy k funkčním textiliím nepatří.

Název zavedla v roce 2003 německá novinářka Petra Knecht. Autorka uvádí příklady několika desítek značkových výrobků, které zařazuje ve své knize Funktionstextilien k funkčním textiliím. Seznam není úplný, pro zařazení platí zhruba pravidlo, že výrobek by měl vynikat alespoň jednou z následujících vlastností:

odolnost proti vlivům povětrnosti

snížená hořlavost

ochrana proti bakteriím, proti slunečnímu záření

pohodlnost v nošení (nízká hmotnost, vysoká elasticita)

snadná údržba.

Označení funkční textilie se běžně používá také v českém textilním obchodě. V české technické literatuře se vyskytuje pojem vysoce funkční textilie (high functional textiles), který zpravidla zahrnuje (vedle oděvních a bytových) také technické textilie.

0 0
možnosti
Foto

Martine, já vím...ale mně se líbí téma a hlavně mi to připadá srandovní, to spojení funkční s hadrama.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS