Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Holt rostete i jinak..

0 0
možnosti
Foto

R^ to byla doba...brr... také jsem prožívala takové "úžasné" chvíle, na které se nezapominá.:-)

0 0
možnosti
Foto

Soňo, když vona šikana byla, je a bude...bohužel...no ale dneska snad prohlídky školní mládeže probíhají jinak, jestli vůbec probíhají.

0 0
možnosti

moooooooooooc pekny!

0 0
možnosti
Foto

Zuzko, krásně napsáno.R^ Podobné "mindráky", jsem prožívala i já. Holky umí být pěkně jízlivé, až zlé. Já, na rozdíl od vás, jsem narostla předčasně, ale brzy jsem díky mamince přišla na to, že valašská robka prostě musí být vidět, jak vpředu, tak vzadu;-D

0 0
možnosti
Foto

Jitko, tak to jsem naštěstí nepoznala, holky byly fajn, jen to ponížení, když jsem před všemi musela odhalit svou dětskou postavičku...no jo...byla jsem trdlo, dnes vím, že jsem byla docela pohledná a že to bylo lepší, než vážit metrák.

1 0
možnosti
Foto

To jste na tom byla ještě dobře. Já měla spolužačku, a ta měla opačný problém. Už ve třetí třídě měla prsa, no trojky to byly minimálně. Byli jsme celá třída u doktora, všichni vysvléci. Dokážete si představit, jak jsme se jí smáli, chuděře. Ale všechny vzpomínky se časem stávají jen hezkými. Doufám, že s úsměvem a bez špetky křivdy vzpomíná i moje milá spolužačka.

1 0
možnosti
Foto

...tak takovou jsme taky měli, ale byla nemocná, táta mi to vysvětlil a já se jí vždycky zastávala...

0 0
možnosti
Foto

To muselo být kruté, soucítím.;-(

A buďte v klidu, mě v devítce málem zapíchli a podřezali, protože mi šla matika a chemie a válela jsem anglicky líp než úča... Prsa nemám ani v pokročilém věku 30+, ale už jsem si zvykla.:-)

0 0
možnosti
Foto

vida vida...mně když bylo 30+, tak jsem pořád ještě ty prsa neměla. Takový sotva jedničky. To až teď jsem se tak pěkně rozvinula,

0 0
možnosti
Foto

Pěkný vzpomínky. :-):-):-) A ty kudrnatý vlasy a štíhlou postavu Vám fakt závidím. Co já jsem kdysi na střední se svými vlasy prováděla!R^

0 0
možnosti

Vidíte, Zuzko, dnes jste kočka.:-)

Já jsem měla štěstí, nebyla jsem nijak hezká. Jenom kamarádská a bojovnice proti šikaně. Bránila jsem kluka po obrně, strašně chudobného spolužáka, zavšivenou holku.

Nežalovala jsem učitelům, porvala jsem se jak Tarzan - můj ideál. Učitelé mně asi fandili, nikdy mně nedali za rvačku poznámku do ŽK.

1 0
možnosti
Foto

Byla jsem na tom podobně ale jako Vinnetou! Bránila jsem slabší tak, že mě ředitelská důtka málokdy minula, bránila jsem je totiž i proti učitelům;-D...

2 0
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 33,06
  • Průměrná čtenost 1261x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik